Massasjebehandlinger

Mikroelektrisk akupunkturmassasje (MAM)

Micro Electric Acupuncture massage { MAM }

“MAM” Micro electric meridian instrument stimulates acupoints of human body and regulates the balance of yin and yang of the viscera through the conduction of meridian and acupoints, so auto achieve the purpose of curing diseases. Preventing diseases and maintaining health

Six functions of “MAM”

1. To clear the meridian

2. Promoting Qi and activating blood

3. Get rid of dampness

4. Reduce swelling

5. Return to the to save adversity

6. Disease prevention and health care

“Body Meridian” help to eliminate all diseases. One “meridian dredging” improves sleep, three time. improves shoulder and neck pain. Lactic acid is automatically decomposed, and the back and neck become thinner open up the internal organs. If the meridian is not clear, a series of symptoms will occur and even if you replenish it, it won’t do much.

Unblock the meridians and relieve the muscles,

If you think this treatment will help you. We would love to hear from you. Get in touch with us and see how we could help

60 min kr.1090.- / 30 min kr. 725.-

*PRISER INKL. MVA.

Dyp terapeutisk/Myk Avslappende Massasje

Vi kombinerer klassisk svensk massasje med thailandsk massasjeterapi, triggerpunktbehandling og stretching. Du får en kraftfull behandling som løsner problemer med ledd og muskler effektivt.

Du velger selv hvor intens behandling du vil ha: Mild, medium eller sterk.

55 min kr.1090.- / 25 min kr. 690.-

*PRISER INKL. MVA.

Yoga Stretch Massasje

Avlaste stress med en gammel tradisjonell strekkteknikk, som bidrar til å fremme balansen i livskraften i kroppen din.

Gjennom eldgamle metoder som strekk, rykninger, dytting og trekking, kan det fremme leddspenningen i kroppen, avspenning eller spenning av muskelbånd, vedheft og annen lindring av smerter, dyp muskelavslapping og foryngelse av kroppsfunksjonene. Leddbånd blir mer fleksible å elastisiteten gjenopprettes.

Det er en av de beste asiatiske massasjetypene og den brukes på sykehus og på profesjonelle klinikker.

55 min kr.1090.-

*PRISER INKL. MVA.

Dyp terapeutisk/Myk Avslappende Massasje

Vi kombinerer klassisk svensk massasje med thailandsk massasjeterapi, triggerpunktbehandling og stretching. Du får en kraftfull behandling som løsner problemer med ledd og muskler effektivt.

Du velger selv hvor intens behandling du vil ha: Mild, medium eller sterk.

* Inkl. varme steiner på ryggen, massasje av hodebunn, ansikt, hender og føtter. Vi bruker varme håndklær med mynte og eukalyptus på føttene dine.

55 min kr.1090.- / 25 min kr. 690.-

*PRISER INKL. MVA.

Hot Stone Massasje

Hot Stone massasje er en beroligende behandling og du vil oppleve en avslappet følelse av velvære. Behandlingen hjelper til å stimulere immunforsvar, øker energinivået, og gir avslappede muskler. Varmen fra steinene kombinert med massasje kan forbedre blodsirkulasjonen og dermed føre til at cellene får mer oksygen. Dette gir deg friskere celler.

55 min kr. 1090.

*PRISER INKL. MVA.

 

 

Rygg og skuldermassasje

En terapeutisk massasje som hjelper til å lindre oppbygget stress og blokkert energi, som vi alle har en tendens til å samle på i disse områdene. Etter denne antistress massasjen vil du føle deg beroliget og revitalisert.

55 min kr.1090.- / 25 min kr. 690.-

*PRISER INKL. MVA.

Fot massasje

Føttene er de som bærer kroppen din og fortjener god pleie. Vår spesielle fotmassasje tilsvarer soneterapi hvor vi masserer med spesielle oljer, og trykker på punkter som får føttene til å slappe av og hjelper på kroppens energibalanse.

* Vi bruker varme håndklær med mynte og eukalyptus på føttene dine.

25 min kr.690.-

*PRISER INKL. MVA.

Kopping for vekttap

Kopping for vekttap —vekttap er en av alle fordelene med kopping-terapi og de mange plager det kan helbrede. Det mest interessante er muligheten at ved hjelp av kopping terapi fremme vekttap. Overvekt er basert på mange faktorer som en svak metabolisme, stress, hormonelle ubalanser, overdrevent inntak av usunn mat med lav næringsverdi og utilstrekkelig mosjon. Kopping hjelper også bodyshape og stram hud.

Vi kombinerer kopping, massasje og ultrakavitasjon sammen.

 

Årsaker til vektøkning

 

Kinesisk kopping og kinesisk medisinsk praksis tror at vektøkning og fedme er forårsaket av at leveren og milten ikke fungerer optimalt. Milten styrer bevegelsene av fordøyelsessystemet, dirigerer fordøyelsen av mat og omdannelse av mat og fluider til energi og “qi». Milten leder deretter denne energien til alle deler av kroppen. Når milten feiler, stagnerer qi og en tilstand som kalles fuktighet eller fett er skapt og fører til vektøkning. Pasienten opplever også følelsen av tyngde, væskeansamlinger, nedsatt stoffskifte og tretthet. I tillegg kan stress føre til at ubalanse i leveren fører til mat cravings og ukontrollert spising. Heldigvis kan kopping-terapi hjelpe med å kontrollere kroppsvekten.

Kopping og dets Targets

Kopping-terapi er egnet til å gi fri bevegelse av qi i pasientens kropp ved å skape sug på bestemte punkter der qi vanligvis stagnerer, og dermed fremme vekttap. Kopping-terapeuten kan bruke sugekopper av forskjellige størrelser på 20 til 30 poeng på forsiden av kroppen som torso, armer og ben. På denne måte blir de 14 meridianer i kroppen målrettet for stimulering slik som pericardium, bind, tynn- og tykktarmen, Dai, galleblære, lever, hjerte, lunger, milt, mage, nyre og Ren.

 

Massasje Kopping

I visse tilfeller der sterkere terapi er påkrevet kan terapeuter bruker massasje eller gliding-kopping ved å skape sug og deretter bevege koppen over huden til problemområdet. Denne typen kopping gjøres vanligvis ved silikonkopper på grunn av at den er enkle å flytte over huden og er en av fordelene av å ikke bruke et flamme- eller pumpe- basert koppingsett. Dette er en svært populær og avslappende behandling som kombinerer fordelene med massasje og kopping-terapi.

Pro Tips: Bruk av god massasjeolje vil underlette koppenes gliding over huden.

Resultater av Kopping

Riktig stimulering fra kopping-terapi kan resultere i frigjøring av stress og angst, eliminering av vannretensjon, fjerning av giftstoffer fra kroppen, stimulering av fordøyelsessystemet, kontroll av mat cravings, fremmende av effektiv metabolisme og avføring. Alle disse faktorene i kombinasjon fører til vekttap i pasientens kropp. Terapitimer har vist seg å være meget effektive og pasienter rapporterer jevnt vekttap etter hver økt. Skjønt, kan mengden av selve vekttapet variere fra pasient til pasient, og avhenger av den opprinnelige vekten. Dermed anbefaler terapeuten antallet økter og deres varighet individuelt i henhold til pasientens behov.

Andre Anbefalinger

Pasientene får også en diett-plan som inneholder sund, balansert og næringsriktig mat som hvis den blir fulgt kan de opprettholde vekttapet langsiktig. Noen terapeuter kan også foreskrive inntak av godkjente kinesiske urter som består i å heve metabolisme-nivået og eliminere vannretensjon og mat carvings. Akupunktur og elektroterapi også kan også brukes som supplerende behandling til kopping-terapi.

55 min Kopping for vettap kr.1090.-

55 min Massasje med Kopping kr. 1090.-

*PRISER INKL. MVA.

Akupunktur

Hva slags problemer blir vanligvis behandlet med akupunktur? De vanligste lidelsene en akupunktørs blir presentert for er smerterelaterte tilstander. For eksempel: artritt, rygg-, nakke-, kne- og skuldersmerter, karpaltunnelsyndrom og isjas. Tradisjonell kinesisk medisin er et komplett medisinsk system som er i stand til å diagnostisere og behandle et bredt felt av lidelser, inkludert: (NB! dette er på ingen måte en komplett liste over hva akupunktur og kinesisk medisin kan behandle)

 

Hva er hodeakupunktur

·Hodeakupunktur referer til den terapeutiske tilnærmingen ved å nåle spesifikke områder på hodet. Det blir ofte brukt mot cereberale sykdommer. Nålepunktene på hodet korresponderer med funksjonsområdene til hjernebarken. Nomenklaturen på områdene (linjene) følger funksjonsområdene til hjernebarken.

Det indikerte bruksområdet er hovedsaklig for hjerneplager, så som lammethet, nummenhet, afasi, svimmelhet, tinnitus. Det er hovedsaklig indikert for cerebral ubalanse, slik som hemiplegia, nummenhet, afasi, svimmelhet og vertigo, tinnitus, ufriville bevegelser osv. Det blir også brukt mot hodepine, korsryggsmerter, beinsmerter, natturinering, ansiktssmerter, smerter i det myke vevet og andre nervelidelser.

Hva kan du forvente av en lege i kinesisk medisin?

Ideelt sett så leder en sann lege et eksemplarisk liv, gjør ingen skade, ignorerer pasientens økonomiske tilstand, har medfølelse for alt levende og ser på den lidende som om han selv skulle være den syke. EN god lege I orientalsk medisin er nysgjerrig på pasienten og vil ønske å vite detaljer om hvordan du lever. Sykdom har røttene sin i pasientens liv, så legen må være en detektiv som sorterer gjennom spor for å løse mysteriet. Legen kan gi urter eller utføre akupunktur, eller praktisere filosofi for å gi innsikt i årsak og gjøre helbredelse mulig. Legen vil diagnostisere etter de Fire Undersøkelsene. Legen vil ikke gjøre noen skade.

25 min Akupunkter kr. 1090.-

*PRISER INKL. MVA.