RF-behandling

RF (Face Lift) Ansiktsløft  

RF er en revolusjonerende hudstrammingsbehandling som bruker avansert radiofrekvensteknologi for å behandle rynker uten inngrep. Flere kliniske studier og tusenvis av fornøyde pasienter har bevist RF-behandlinger s effektivitet i å stramme opp hud, fremme sunn kollagenproduksjon og forbedre kroppskonturer. Sammenlignet med andre hudbehandlingssystemer vil du se tydelige resultater raskere. Behandlingen gir glød og strammer opp huden effektivt.

Opplys klinikken om hvilket/e områder du ønsker når du booker timen(e): ansikt, nakke, skuldre, armer, mage, rumpe, bryst og innside lår.

Behandlingstid: 10-30 minutter (ett til tre områder)

  • Få en kickstart på veien til sommerkroppen! RF-behandlingen gir glød og har en oppstrammende effekt på huden i ansiktet og på kroppen.

  • Ordinær pris: 1 600 kr (Ett område).

 

FORNYET HUD SOM SER YNGRE UT

Få en kickstart på veien til sommerkroppen! RF-behandlingen gir glød og har en oppstrammende effekt på huden i ansiktet og på kroppen. Vi kombinerer gamle kinesiske teknikker og kinesisk medisin sammen med moderne teknologi og skjønnhetsprodukter, for å kunne gi sine kunder mest mulig effektiv behandling for skjønnhet, stress, smerter og andre problemer.

RF-behandling kr.1990.-